Geboortehoroscoop

Geboortehoroscoop

Een diepe duik in je eigen wereld die begon met het moment van jouw geboorte. Het is een geweldige manier om inzicht te krijgen in je sterke kanten, je talenten en gaven, je zwakheden en blinde vlekken.  Waar je kansen voor succes liggen en waar het leven je mogelijk uit zal dagen. We kijken ook naar welke thema’s en levensgebieden zijn actueel of in het komende jaar te verwachten (transits en timing).

En vraag alles wat je altijd al wilde weten over astrologie. Naast ‘beschrijving’ van je horoscoop ontvang je ook ‘voorschrijving’ in de zin van praktische tips en persoonlijk advies. En natuurlijk krijg je je eigen handgemaakte horoscooptekening mee naar huis.

Ik werk vanuit  een basis van klassieke (Hellenistische) astrologie aangevuld met moderne psychologische (archetypische) astrologie.

Wat je krijgt

  • een 90 minuten durend astrologisch consult
  • achtergrond van astrologie, wat kan je er wel/niet mee
  • De kans om al je brandende vragen te stellen over lot en vrije wil en alles wat je daar bij voelt en van vindt, en een vriendelijk luisterend oor en de best mogelijke antwoorden

Praktische zaken

  • Momenteel aanbieding: astroconsult geboortehoroscoop voor€ 33,-  (normaal €90,-)
  • Een eerste astrologisch consult inclusief horoscooptekening kost kost €90,-/ 1,5 uur
  • Een vervolgconsult, eventueel met specifieke vragen, kost € 80,- / 1 uur
  • Een afspraak vind plaats online of bij mij thuis in Leiden.

Over

Tjebbe Westendorp heeft zich middels meerdere wegen verdiept in de mens, psychologie, therapie en wegen naar bewustzijn, zelfinzicht en heelwording. Hij studeerde psychologie aan de universiteit (RUL) en vervolgde die weg met kennis en ervaring van Transpersoonlijke Psychologie en astrologie. Mijn stijl  en voorbeelden zijn Acyuta-Bhava Das, Chris Brennan (Hellenistische astrologie) en Liz Greene (archetypische astrologie). Wat vooral zo fascinerert is dat de Hellenistische filosofie wat betreft astrologie zo sterk overeenkomt met de klassieke yogatradities en bijvoorbeeld het Taoisme. In die zin kan  astrologie ook bijdragen aan leven vanuit die spirituele grondslag.