Geboortehoroscoop

Ontdek Astrologie – Consulten voor Levensvragen

Je horoscoop onthult het ‘veld van omstandigheden’ waarin je ziel is geboren, als een ’tuin van karma’ die de situaties, mensen en ervaringen in dit leven aangeeft. Deze visie op mens en kosmos uit de Hellenistische periode waarin astrologie ontstond is vergelijkbaar met het taoïsme en de yogafilosofie: een ziel die neerdaalt in een lichaam en levenservaringen opdoet.

Deze ervaringen en omstandigheden wachten op hun eigen moment van bloei of manifestatie,
en de horoscoop onthult wanneer (timing-technieken) bepaalde ‘karma’ of thema’s (de belofte van je horoscoop) actief zijn in je leven. Net zoals in een tuin bloeit niet alles tegelijk, maar heeft alles zijn eigen moment.

De horoscoop beschrijft meer dan omstandigheden: ook je persoonlijkheid, karakter en je levensmissie.

Meer  weten? Dat kan in een consult!

Tijdens een consult beginnen we met het verkennen van de grote lijnen in je leven: jouw verhaal (zon), de omstandigheden (maan), hoe jij dit vormgeeft en leeft (ascendant), en hoe deze elementen samen gaan.

Daarna gaan we dieper in op jouw specifieke vragen en biedt de horoscoop de antwoorden.

Wat je kunt verwachten in een 60-minuten astrologisch consult:

  • Inleiding in astrologie
  • Duiding van jouw levensverhaal, levensomstandigheden en persoonlijkheid
  • Een vooruitblik voor jou komende jaar
  • Antwoord op specifieke vragen
  • Bonus: zelfinzicht, zelfacceptatie, verwondering en vertrouwen in het leven

Praktische informatie:

Kosten, 1,5 uur durend consult

  • Online met Zoom:  € 99,-
  • in Salie, Haven 4, Leiden:  € 120,-
  • Studenten en minima 50% korting:  € 60,-

Over Tjebbe Westendorp:

Tjebbe’s expertise omvat astrologie, psychologie en bewustwording. Als afgestudeerde psycholoog heeft hij diepgaande kennis opgedaan aan de universiteit, en heeft hij zich gespecialiseerd in transpersoonlijke psychologie, astrologie en ook healing

Zijn astrologische opleiding werd gecertificeerd bij de gerenommeerde Adam Elenbaas van Nightlight Astrology, en hij laat zich ook inspireren door Chris Brennan (Hellenistische astrologie) en Liz Greene (archetypische astrologie).

De filosofie en theorie van de klassieke astrologie sluit aan bij de tijdloze wijsheid van de yogatradities, Plato, Hermetisme en het taoïsme, en biedt een solide basis voor een spiritueel vervuld leven. Ontdek je ware zelf en verrijk je levensreis met astrologie.